Σπίτι
Προϊόντα
Περίπου εμείς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
Μας ελάτε σε επαφή με
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Ειδήσεις
Raoyang jinglian machinery manufacturing co. LTD
Αρχική Σελίδα

Raoyang jinglian machinery manufacturing co. LTD Ποιοτικός έλεγχος

Θέλουμε να αγοράσουμε μια πλήρως αυτόματη shuttleless υφαίνοντας μηχανή καλωδίων από G.I.Wire, το καλώδιο αλουμινίου, τα καλώδια SS, το καλώδιο κ.λπ. ορείχαλκου για να παραγάγουμε το πλέγμα 40 στο πλέγμα 20. Παρακαλώ αναφέρετε τις μηχανές με όλα τα μπροστινά και οπίσθια εργαλεία συνδέσμων και τους εξοπλισμούς στη βασική βάση στροφής. Θα στείλουμε τον τεχνικό μας για τους μήνες εσενών που εκπαιδεύει στο εργοστάσιό σας. Θα τακτοποιήσετε foodin

—— ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΣ 7 ΚΤΙΣΤΕΣ ΕΠΕ.

Ενδιαφερόμαστε για την εξαγωνική μηχανή αλιείας με δίχτυα καλωδίων. Η πρώτη ύλη μας είναι πολυεστέρας. Παρακαλώ μας αναφέρετε η τιμή.

—— Guissela Colom

Είμαι Online Chat Now
QC Προφίλ

Το εργοστάσιό μας έχει το ακριβές σύστημα επιθεώρησης, εμείς INSPEC όλα τα προϊόντα πριν από το εργοστάσιο. 、

 

Έχουμε ένα πλήρες systerm που ελέγχουν την ποιότητα μηχανών πλέγματος καλωδίων. Όλες οι μηχανές μας που εξαναγκάζουν τις προδιαγραφές και systerm το ISO 9044, άνθρωποι ASTM E2016.Our λειτουργούν με αυτούς καθώς επίσης και πολλές άλλες προδιαγραφές καθημερινά. Συμμορφωνόμαστε τακτικά με τα ποιοτικά αιτήματα των πελατών μας.

Σε κάθε στάδιο ανάπτυξής τους και κατασκευής πρέπει να περάσουν τις υψηλές - ποιοτικά πρότυπα αυτό το υψηλό πρότυπο - ποιοτικές εγγυήσεις η μακράς διαρκείας και αξιόπιστη λειτουργία των μηχανών.

Το ευρύ φάσμα καλύτερων ποιοτικών προϊόντων μας δίνει στον πελάτη μας το επίπεδο ανάγκης ικανοποίησης thet για να απαλύνει τις επιχειρηματικές λειτουργίες τους & οι ικανοποιημένοι πελάτες είναι η σπονδυλική στήλη του σφαιρικού εξοπλισμού.

Από το συνεταιρισμό με του πελάτη μας είμαστε σε θέση να τους βοηθήσουμε να λύσουν τα βασικά τεχνολογικά προβλήματα, συχνά που βελτιώνουν την απόδοση και την ανταγωνιστικότητα του προϊόντος τους, μειώνοντας τις δαπάνες διαδικασίας και που αυξάνουν την ποιότητα ολοκληρωμένων προϊόντων.

Τα έτη εμπειρίας μας στην εγκατάσταση των προϊόντων μας σε μια ποικιλομορφία των βιομηχανιών μας επιτρέπουν τεχνολογία δανείων και το εφαρμόζουν με τους νέους τρόπους. Κατά συνέπεια, μπορούμε να προσφέρουμε τις καινοτόμες λύσεις, οι οποίες ουσιαστικά, κίνδυνος ελεύθερος, ενσωματώνουν τα τομέας-αποδεδειγμένα προϊόντα και τις τεχνολογίες.

 

Raoyang jinglian machinery manufacturing co. LTD έλεγχος ποιότητας 0

 

 

Raoyang jinglian machinery manufacturing co. LTD έλεγχος ποιότητας 1

 

 

 

 

Πιστοποιήσεις
  • Κίνα Raoyang jinglian machinery manufacturing co. LTD Πιστοποιήσεις

    Πρότυπο:IATF 16949:2016

    Αριθμός:CNIATF028136

    Ημερομηνία Έκδοσης:2017-09-28

    Ημερομηνία λήξης:2020-09-26

Στοιχεία επικοινωνίας
Raoyang jinglian machinery manufacturing co. LTD

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mrs. Sunny

Τηλ.:: 13633185873

Φαξ: 86-318-7463556

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)